ALU-DRVO vrata

Početna / ALU-DRVO vrata

ALU-DRVO vrata

ALU-DRVO podizno - klizna vrata
Alu-Drvo podizno-klizna vrata

Podizno-klizna vrata predstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo prvo odigne od štoka prema gore i legne na kolica a zatim može da klizi u stranu. Mehanizam omogućava upotrebu diht gume i time obezbeđuje odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema. Izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.


DRVO-ALU podizno - klizna vrata
Drvo-Alu podizno-klizna vrata

Otklopno-klizna vrata izrađena od drvenih višestruko lameliranih profila sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane, obezbeđuje savršeno dihtovanje koje drvo obezbeđuje a pritom aluminijumska obloga štiti drvo od svih vremenskih uticaja. Sistem podizno-kliznih okova omogućava savršeno dihtovanje za klizna vrata.


Alu-Drvo harmonika-klizna vrata

Harmonika vrata pogodna su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa velikih širina. Izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.


Drvo-Alu otklopno-klizna vrata

Otklopno-klizna vrata predstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odvoji od štoka prema unutrašnjosti prostorije a zatim može da klizi u stranu. Potrebno je obezbediti još jedan fiksni element preko koga će krilo klizati. Ovaj mehanizam omogućava upotrebu diht gume i time obezbeđuje odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema. Izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila, sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.


Drvo-Alu okretno-nagibna vrata

Okretno-nagibna vrata su najčešće korišćena i najpraktičnija vrata. Dozvoljavaju otvaranje oko krajnje desne ili leve ose (okretni mehanizam) ili oko najniže ose (nagibni ili kipni mehanizam). Izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane. Mogu biti jednokrilna, dvokrilna ili višekrilna u kombinaciji jednokrilnih i dvokrilnih. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

Profesionalna usluga, iskusni majstori, najpovoljnije cene.