Komarnici

Početna / Komarnici

Komarnici

KOMARNICI su zaštita od insekata. Mogu se ugraditi sa prozorima i roletnama ili naknadno. Postoje različite vrste komarnika u zavisnosti gde se komarnik postavlja a u ponudi izdvajamo:

FIKSNI KOMARNIK

Za ugradnju fiksnog komarnika moraju biti ispunjeni određeni uslovi vezani za otvore. On se sastoji od aluminijumskog rama i mikrofiber mrežice. Postavlja se sa spoljne strane prozora i namenjen je više za male prozore u prostorijama gde je često potrebno provetravanje npr. kupatilo, podrum itd.


ROLO KOMARNIK

On se sastoji od aluminijumske kutije sa mikrofiber mrežicom, stubova i završne lajsne koja služi da se spajaju stubovi i da se kači mrežica. Mrežice od mikrofibera su dugotrajnije od plastičnih, otporne su na promenu vremenskih uslova i ne mogu se oštetiti ukoliko se pravilno rukuje sa njima. Rolo komarnici imaju tu prednost da se po potrebi spuštaju i podižu. Postoje vertikalni i horizontalni, pa kao takvi mogu se ugrađivati i na prozore i na balkonska vrata.


KOMARNIK VRATA

Sastoji se od aluminijumskog rama sa šarkama i mikrofiber mrežice. Otvara se kao klasična vrata. Postavlja se sa spoljne strane ulaznih vrata i otvara se prema napolje. Preporučuje se za jednokrilna ulazna vrata.


PLISIRANI KOMARNIK

tzv. „Pietta“ komarnik namenjen je za balkonska i ulazna vrata. Sastoji se od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji mu daje stabilnost i dugotrajnost i mikrofiber mrežice. Mreža je otporna na udare vetra kao i svakodnevno korišćenje. Rad komarnika „Pietta“ se zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ga je lako otvarati i zatvarati. Moguće ga je ostaviti otvorenog u bilo kom položaju. U zatvorenom položaju mreža kutije je skrivena u kutiji komarnika. Mogu biti jednokrilni ili dvokrilni.

Profesionalna usluga, iskusni majstori, najpovoljnije cene.